Schoolfotografie doe ik samen met mijn collega Kathelijne Verhoef.

 

Het fotograferen van kinderen is een (leuk) vak apart.

 

Een schoolfoto is het immers waard een leven lang bewaard te worden.

 

Ons doel is op een leuke relaxte manier foto’s te maken.

De kinderen mogen zijn wie ze zijn en zo worden ze door ons op de foto gezet. Wij maken er elke keer weer een leuke dag van, de kinderen verlaten met een blij gezicht onze studio.

 

Wij maken verschillende foto’s van de kinderen waaruit de ouders, via een online bestelsysteem, een keuze kunnen maken. Betalingen lopen via dit bestelsysteem en foto's worden rechtstreeks naar de ouders verstuurd.

 

Wilt u verdere informatie stuur dan even een email naar: fotostudio40@kpnmail.nl

 

 

Schoolfotografie

Voor de school!

 

Schoolfotografie moet leuk en simpel zijn. Dit kan ook van toepassing zijn voor school!

 

We zien vaak dat een bepaalde leerkracht en/of groep (oudervereniging) binnen een school het aanspreekpunt zijn voor de schoolfotografie.

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we de wensen van de schoolleiding ten aanzien van de locatie & planning.

Met elkaar zullen we dan tot een kort draaiboek komen zodat iedereen weet wat we van elkaar kunnen verwachten om de uiteindelijke dag zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

 

Nadat we de leerlingen gefotografeerd hebben, en de brieven met de codes via de school aan de leerlingen zijn verstuurd, wordt er niets meer van school verwacht.

De bestellingen lopen via internet en worden rechtstreeks bij de ouders afgeleverd. Voor vragen en opmerkingen kunnen de ouders via een email adres bij ons terecht.

 

Lekker simpel!

Onze werkwijze!

 

De sfeer tijdens het foto's maken is heel ontspannen. Het mooiste compliment dat we van kinderen tot nu toe kregen: "ik heb me een echt fotomodel gevoeld"of "ik vond schoolfoto's maken nooit leuk maar zoals jullie het doen vind ik echt gaaf".

 

Van uw kind maken wij meerdere portretfoto's zodat u zelf een keuze kunt maken.

Wij gebruiken een effen lichte achtergrond

 

De ouder/verzorger ontvangt via school een brief zodra de foto's zijn bewerkt.

In deze brief staat een code/wachtwoord die toegang geeft tot de website van Oypo. Via de site van Oypo kunt u de foto's bekijken en bestellen. Kleur, zwart/wit, canvas, of op bepaalde artikelen.

Nadat de ouder/verzorger de foto’s heeft uitgezocht en afgerekend worden deze rechtstreeks door Oypo naar het opgegeven adres gestuurd.

 

Mochten ouders/verzorgers tijdens de bestelprocedure toch nog vragen hebben dan kunnen zij ons altijd een email sturen. Samen lossen we het dan op!

 

Kan het nog gemakkelijker?

Copyright © All Rights Reserved