Levensloopfotografie

Gedurende het leven van ieder mens zijn er ontelbare belangrijke momenten waarop foto's worden gemaakt. Je kan dan denken aan: zwangerschap, geboorte, doop, verjaardag, op school, afstuderen, huwelijk, jubilea maar ook bij het laatste afscheid.

Tijdens uw moment is mijn doel:

 

net die ene mooie, leuke, lieve, gekke of ontroerende foto te maken.

 

Kwaliteit & plezier zijn voor mij de belangrijkste aspecten om mijn werk goed te doen.

Het mooiste compliment dat ik kan krijgen van u als klant is dat u natuurlijk zeer tevreden bent met de gemaakte foto's maar daarnaast dat u zich speciaal heeft gevoeld en heeft genoten van

de fotosessie.

 

Een foto opdracht bij mij betekent dat u aangeeft waar u de foto's gemaakt wilt hebben. Bij u thuis, in een andere vertrouwde omgeving of bij mij thuis in mijn studio.

De foto's worden gemaakt in een ontspannen sfeer. Ik ben er namelijk van overtuigd dat de foto's het mooist worden als u zich op uw gemak voelt.

 

Na de fotosessie worden alle foto's gecontroleerd op kleur en belichting. U krijgt alle goede foto's in een zeer hoge resolutie van mij toegestuurd via de weblink wetransfer.com. U heeft dan alle foto's in uw beheer.

Als extra service zet ik alle foto's op www.oypo.nl. Via deze site kunt u de foto's in elk gewenst formaat bestellen en eventueel op leuke artikelen laten afdrukken. Verdere informatie kunt u vinden op foto's bekijken.

 

Voor meer informatie voor de mogelijkheden mbt levensloopfotografie klikt u op:

* zwangerschapsfotografie

* schoolfotografie

* familie fotografie

* feestje vieren?

* trouw reportage

* afscheids fotografie

 

Dit jaar ga ik weer diverse fotoshoot weekend organiseren. Voor meer informatie en data ga dan naar fotoshootweekend.

Copyright © All Rights Reserved